ED1000: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΡΟΥΣΤΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ
Πάρτε τον έλεγχο της Σεξουαλικής σας Ζωής  ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΔΩ>>

Ενδεικτικές Περιπτώσεις Διεθνώς


Πρωτοπορία στη θεραπεία της Στυτικής Δυσλειτουργίας: Νοσοκομείο John Hopkins, Η.Π.Α.

Ο Δρ. Burnett, καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου John Hopkins, ΗΠΑ, περιγράφει τη θεραπεία κρουστικών κυμάτων της ΣΔ ως μια αποτελεσματική, καινοτόμο και πολλά υποσχόμενη θεραπεία για αμφόρτερες τις κατηγορίες ασθενών που ανταποκρίνονται ή δεν ανταποκρίνονται στα φάρμακα.

Περισσότερα...


67 χρονος άνδρας σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά με 8-ετή στυτική δυσλειτουργία

Ο ασθενής δεν ανταποκρινόταν στα φάρμακα για τη στύση. Ανέφερε προβλήματα στο γάμο του και ήταν απογοητευμένος και αγχωτικός. Μετά από τη θεραπεία με το ED1000 στο ιατρείο του Δρ. Κων/νου Ρόκκα στην Αθήνα, ο ασθενής παρουσίασε σημαντική βελτίωση και μπορούσε πλέον να απολαμβάνει τη σεξουαλική του ζωή χωρίς προβλήματα, ενώ ο γάμος του καλυτέρευσε

Περισσότερα...


Επιτυχής θεραπεία 40-χρονου ασθενούς με στυτική δυσλειτουργία

Ασθενής 40 ετών επισκεύθηκε την ιδιωτική κλινική του Dr. Azwar Amir, στο Makassar της Ινδονησίας. Η κύρια ανησυχία του ήταν ότι δεν θα μπορούσε να παντρευτεί, γιατί είχε πρόβλημα να επιτύχει ικανοποιητικές στύσεις. Ένα μήνα μετά τη θεραπεία ο ασθενής παντρεύτηκε και ένα χρόνο μετά, ακόμη απολαμβάνει μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή.

Περισσότερα...


Καθηγ. Horie, Νοσοκομείο Juntendo, Ιαπωνία

Ο Καθηγητής Horie χρησιμοποιεί το ED1000 τα τελευταία 3 χρόνια και υποστηρίζει ότι το ED1000 είναι η πρώτη μη-επεμβατική θεραπεία που έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει, ή ακόμη και να θεραπεύσει τη Στυτική Δυσλειτουργία

Περισσότερα...


Καθηγητής Peter Lim, Gleneagles Hospital, Σιγκαπούρη

Ο καθηγητής Peter Lim, στο Νοσοκομείο Gleneagles και Πρόεδρος της εταιρείας Ανδρικής Σεξουαλικής Υγείας στη Σιγκαπούρη, υποστηρίζει ότι τα τελευταία χρόνια, αυξάνεται ο αριθμός των ανδρών μεγαλύτερης ηλικίας που τον επισκέπτονται ζητώντας να βελτιώσουν τη στύση τους και να αναθερμάνουν τη σεξουαλική τους ζωή. 80-χρονος ασθενής του μετά τη θεραπεία με το ED1000 δήλωσε ότι αισθάνεται 20 χρόνια σεξουαλικά νεώτερος.

Περισσότερα...


Κρουστικά Κύματα για τη Θεραπεία του Χρόνοιυ Πυελικού Άλγους

Γυναίκα 56 ετών που υπέφερε από Χρόνιο Πυελικό Άλγος από το 2010 επισκεύθηκε τον καθηγητή Lim, ο οποίος τη θεράπευσε με τη χρήση των κρουστικών κυμάτων του ED1000.

Περισσότερα...

Copyright (c) AndroLife 2015. All rights reserved.