Ανώδυνη Θεραπεία
Χωρίς Φάρμακα
Θεραπεύει τα αίτια
Όχι τα συμπτώματα
Προάγει τον Αυθορμητισμό
και τη Φυσική Σεξουαλική Ζωή
Ανανεώνει τη σεξουαλική λειτουργία
Ελπίδα για τους Χρόνιους Πάσχοντες
ED1000: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΡΟΥΣΤΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ
Πάρτε τον έλεγχο της Σεξουαλικής σας Ζωής  ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΔΩ>>
ED1000: Θεραπεία ΣΔ με Κρουστικά Κύματα
 
 
Τα Κρουστικά Κύματα είναι μια πρωτοποριακή προσέγγιση στη θεραπεία της ΣΔ αγγειακού τύπου, που γίνεται με τo Medispec ED1000, μια συσκευή που χρησιμοποιεί εξελιγμένη τεχνολογία ακουστικών κυμάτων. Το σύστημα διοχετεύει χαμηλής ενέργειας εξωσωματικά κρουστικά κύματα στο εσωτερικό του πέους. Αυτή η τεχνολογία έχει αποδειχθεί αποτελεσματική στην Καρδιολογία, με πρόσφατη επιτυχία τη θεραπεία ισχαιμιών στην καρδιά, με το να βελτιώνει τη ροή του αίματος στον καρδιακό ιστό. Με παρόμοιο τρόπο, το ED1000 διοχετεύει χαμηλής ενέργειας κρουστικά κύματα στον ιστό του πέους, για να βελτιώσει την αιμάτωσή του.
Για Όσους Αναζητούν... Επιδόσεις

Υπάρχει μεγάλο ποσοστό ανδρών που ενώ δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα, παρ' όλα αυτά θα ήθελαν μια καλύτερη ποιότητα στη στύστη τους - μια "στυτική ανανέωση". Το ED1000 μπορεί σαφώς να προσφέρει την ανανέωση αυτή, με απόλυτα φυσικό τρόπο, ανώδυνα, με διάρκεια, τονώνοντας την "αυτοπεποίθηση" του άνδρα.
 

 

Ποιοί είναι κατάλληλοι για τη θεραπεία;


Άνδρες που ανταποκρίνονται στα φάρμακα: Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ένα 50% δεν θα χρειαστεί πλέον να πάρει φάρμακα και ένα 25% θα τα μειώσει σημαντικά.

Άνδρες που δεν ανταποκρίνονται στα φάρμακα: Οι κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι ένα 73% θα ανταποκριθεί στα φάρμακα μετά τη θεραπεία με το ED1000. Αυτό δίνει μεγάλες ελπίδες σε ασθενείς με χρόνιο πρόβλημα και που η μοναδική τους εναλλακτική ήταν ενδοπεϊκές ενέσεις ή χειρουργείο.

Διαβητικοί ασθενείς: Ο διαβήτης συνήθως προκαλεί αγγειακές διαταραχές και τα αγγεία στο πέος δεν εξαιρούνται. Η θεραπεία με το ED1000 θα ενισχύσει τη δημιουργία νέου αγγειακού δικτύου στο πέος με αποτέλεσμα τη βελτίωση της στυτικής λειτουργίας.

Το ED1000 δεν εφαρμόζεται σε περιπτώσεις ΣΔ από ορμονικά, νευρολογικά, η ψυχολογικά αίτια,

Θεραπεύει το Αίτιο και όχι τα Συμπτώματα


 Σε αντίθεση με τα φάρμακα που προκαλούν παροδική αγγειοδιαστολή, η θεραπεία με το ED1000 δημιουργεί νέο αγγειακό δίκτυο στο πέος, με ουσιαστικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Οι κλινικές μελέτες δείχνουν διάρκεια άνω των 18 μηνών. Έτσι ο άνδρας μπορεί να απολαύσει μια ικανοποιητική και αυθόρμητη στύση χωρίς υποβοήθηση.
Κλινικά αποδεδειγμένη θεραπεία

Η θεραπεία με το ED1000 είναι η μόνη αποδεδειγμένη με διεθνείς κλινικές μελέτες που παρυσιάζουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε ασθενείς που είτε ανταποκρίνονται στα φάρμακα, είτε όχι.
Copyright (c) AndroLife 2015. All rights reserved.