ED1000: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΡΟΥΣΤΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ
Πάρτε τον έλεγχο της Σεξουαλικής σας Ζωής  ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΔΩ>>

Τι είναι τα κρουστικά κύματα

Τα κρουστικά κύματα είναι ωστικά κύματα που ταξιδεύουν σε ένα υγρό μέσο με ταχύτητα μεγαλύτερη του ήχου. Στο περιβάλλον μας, κρουστικά κύματα δημιουργούνται από πχ. ένα υπερηχητικό αεροπλάνο που σπάει το φράγμα του ήχου, ένα κεραυνό, η ένα πυροβολισμό.

Στην ιατρική, τα κρουστικά κύματα χρησιμοποιούνται σε πληθώρα θεραπευτικών εφαρμογών, καθώς έχουν τη δυνατότητα να διεισδύουν σε βάθος στους ιστούς και να ενεργοποιούν μηχανισμούς ίασης της πάσχουσας περιοχής. Χρησιμοποιύνται στη εξωσωματική λιθοτριψία, στην αντιμετώπιση μυοσκελετικών παθήσεων, στη θεραπεία της στηθάγχης, ενώ τελευταία ολοένα και αυξάνεται η χρήση τους στη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας και άλλων συναφών ανδρολογικών προπλημάτων όπως το χρόνιο πυελικό άλγος.

Πως παράγονται τα κρουστικά κύματα

 Η παραγωγή των κρουστικών κυμάτων βασίζεται στην αρχή του ηλεκτροϋδραυλικού φαινομένου. Μέσα σε μια κεφαλή θεραπείας που περιέχει υγρό αλατούχο διάλυμα συγκεκριμένης περιεκτικότητας. Μια ηλεκτρική εκκένωση δημιουργεί στιγμιαία μικροέκρηξη στις παραγόμενες φυσαλίδες του υγρού. Η μικροέκρηξη παράγει και το ωστικό κύμα. Ένα εσωτερικό ημι-ελλειπτικό κάτοπτρο ανακλά τα παραγόμενα κύματα και τα ανακατευθύνει εστιάζοντάς τα στην περιοχή της θεραπείας.

Η δράση των κρουστικών κυμάτων στη Στυτική Δυσλειτουργία

Η εφαρμογή των κρουστικών κυμάτων στο πέος γίνεται εξωτερικά, είναι ανώδυνη και χωρίς παρενέργειες. Η ενέργειά τους προκαλεί μια σειρά από βιοχημικές αντιδράσεις σε κυτταρικό επίπεδο που θα προκαλέσουν τη διαστολή των υπάρχοντων αγγείων και τη δημιουργία νέων αγγειακών κλάδων που θα τροφοδοτήσουν το πέος, για μια υγιή στύση με μονιμο αποτέλεσμα.

Copyright (c) AndroLife 2015. All rights reserved.